Achter de schermen

Even voorstellen

M’n naam is Danila, 36 jaar en samenwonend met m’n vriend Vincent en 2 kids, Djessy Finn (5 jaar) en Lana Mae (1 jaar) in Gorinchem.

Altijd als kind zijnde al gedroomd over een winkel. De moodboards vielen nog net niet van de muur.
Voor dat ik de winkel begon heb ik 8 jaar gewerkt in de psychiatrie. Pittig, maar enorm dankbaar werk. Ik miste daar m’n creatieve uitdaging.

Ik vind het belangrijk dat mensen er toe doen in het leven en kunnen ontwikkelen tot wie zij “willen zijn”. Ik heb bewust gekozen voor een Conceptstore, waarmee ik kleinere ondernemers met hun unieke handgemaakte producten een kans geeft om te groeien. Achter elk product zit een prachtig verhaal.

De visie van de winkel, is dat je bij My little market echt even maximaal mag genieten van de fijne vakantie sfeer & ontspannend kan shoppen. Mensen zijn uren zoet en door de gehele winkel zijn er prachtige hoeken opgesteld. Door de lichte en nude tinten straalt My little market een oase van rust uit.

Boho with a golden touch

Waar komt het vakantie gevoel nou toch vandaan? Zoals ik als m’n vriend hebben in het verleden veel gereisd en in verschillende landen voor een langere tijd gewoond, waaronder Amerika, Hawaï en Bonaire. Wij zijn dol op reizen. Hier hebben wij de sfeer van de winkel op aangepast. Zodoende komen er ook verschillende producten van ver, denkend aan Marrakesh, Bali, Portugal & Santropez, waaronder prachtige rotan items, producten met schelpen en kralen.

Ons gezin bundelt onze krachten, m’n vriend en vader die alles hebben gebouwd. Zij hebben van 2 panden, 1 pand gemaakt met wel liefst 190 m2 shop plezier. En ik als creatieve ondernemer, die altijd van niets, iets probeert te maken!