Ondernemers

Samenwerking

Wij zijn (altijd) op zoek naar nieuwe ondernemer(s) met verrassende & uitdagende producten!

In ruil voor maandelijkse huur en 15% commissie van de verkochte producten zorgt My little market voor een stuk(je) fysieke ruimte voor jouw producten. Een plek waar de klanten jouw producten kunnen voelen en beleven. Er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar om jouw producten geheel tot zijn recht te laten komen, denkend aan een mand, plank, rek, wandplek, kast of tafel. Samen in overleg gaan we op zoek naar het beste resultaat. Daarnaast zijn wij enthousiast op social media, wat in jouw voordeel werkt m.b.t. het bereik van jouw content. Uiteraard maken we van elke verkoop een feestje, alles wordt met liefde ingepakt. Ben je enthousiast geraakt over ons assortiment en sluiten jouw producten aan met de Bohemian vibe die My little market uitstraalt? Vul dan het “aanmelden ondernemer” formulier in.

Onze merken

My little market en Casa Krullenbol

bundelen haar krachten

Shanti, ook wel bekend als Casa Krullenbol, bekende instagram account waar zij alles rondom haar gezin & liefde voor Bali deelt.

Dat we beide een passie hebben voor interieur en houden van natuurlijke materialen zoals rotan was gelijk zichtbaar. Maar ook het reizen en de palmbomen zijn bij beide niet onbekend.

We raakte in gesprek, dronken koffie en er was gelijk een klik. Hoe tof is het, om onze krachten samen te bundelen.

Op Bali heeft Shanti gezocht naar de mooiste pareltjes, die naast haar eigen webshop, nu ook exclusief verkrijgbaar zijn in My little market. Haar producten kan ik beschrijven, als uniek, duurzaam & liefdevol.

Elk product is een eye-cather in jouw woning. Wij hebben o.a. nachtkastjes, kledingrekjes, kledinghangers, wandrekjes, achterwand voor de bedjes, poppenwagens en stoeltjes. Dit gemaakt van rotan, geheel passend in de Boho sferen van My little market. Kom jij de prachtige items bewonderen?

Shanti is nu in met haar prachtige gezin in het mooie Bali. Neem vooral is een kijkje en reis mee in haar avontuur.